KİLİS / MERKEZ - Selahattin İyigün İlkokulu

Selahattin İyigün İlkokulu

Adres
Selahattin İyigün İlkokulu Nedim Ökmen Mah. Ali Metin Dirim Tekin Cad. No 27 KİLİS
Vizyon
Vizyonumuz: * Öğrenciye saygı duymak. * Toplam kalite doğrultusunda bütün öğrencilerimizi yetenekleri doğrultusunda en iyi biçimde yetiştirmek. * Çabalarımız araştırmacı, yaratıcı, sorgulayıcı, düşünen ve akılcı beyinler yetiştirmek
Misyon
Misyonumuz: * Çağdaş eğitim anlayışını hedef alarak öğrencilerimizi en iyi biçimde yetiştirmek. * Öğrencilerimizi hayata hazırlamak. * Öğrencilerimizin kişiliklerini geliştirmek, yeteneklerini ortaya çıkartmak, özgüvenlerini sağlamak öncelikli amaçlarımızdandır.
Başarılar
Okulumuzda 4 Anasınıfı , 2 Özel Eğitim Sınıfı , 5 uyum sınıfı ve 23 sınıf şubesi olup, toplam 34 şube bulunmaktadır.
Saatler
Sabahçı Devre Başlama=07:30 Bitiş=12:20 -- Öğlenci Devre Başlangıç saat 12:30 de Bitiş 15:20 dir.
Kalorifer (Doğalgaz)
Şehiriçi dolmuşlarla sağlanabilir
Okulumuz Nedim Ökmen Mahallesi Ali Metin Dirim Tekin Caddesi üzerindedir.
Okulumuz İl Merkezinde
Proje Çalışmaları
Okulumuz Erasmus ve Gençlik Spor BAkanlığı Gençlik projelerine başvurmuştur.Ayrıca Beceri ve Tasarım Atölyeleri konusunda belediye ve Halk Eğitimle işbirliği yapılarak çalışmalar yapılmaktadır.
Diğer Hususlar
Okulumuzda Ebru,ahşap boyama,ahşap yakma,mum yapımı ve taş magnet yapım etkinlikleri yapılmaktadır.Ayrıca müzik alanında etkinlikler yapılmaktadır.