Selahattin İyigün İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz: * Öğrenciye saygı duymak. * Toplam kalite doğrultusunda bütün öğrencilerimizi yetenekleri doğrultusunda en iyi biçimde yetiştirmek. * Çabalarımız araştırmacı, yaratıcı, sorgulayıcı, düşünen ve akılcı beyinler yetiştirmek

Misyon: Misyonumuz: * Çağdaş eğitim anlayışını hedef alarak öğrencilerimizi en iyi biçimde yetiştirmek. * Öğrencilerimizi hayata hazırlamak. * Öğrencilerimizin kişiliklerini geliştirmek, yeteneklerini ortaya çıkartmak, özgüvenlerini sağlamak öncelikli amaçlarımızdandır.

Başarılar: Okulumuzda 4 Anasınıfı , 2 Özel Eğitim Sınıfı , 5 uyum sınıfı ve 23 sınıf şubesi olup, toplam 34 şube bulunmaktadır.

Saatler: Sabahçı Devre Başlama=07:30 Bitiş=12:20 -- Öğlenci Devre Başlangıç saat 12:30 de Bitiş 15:20 dir.
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuz Erasmus ve Gençlik Spor BAkanlığı Gençlik projelerine başvurmuştur.Ayrıca Beceri ve Tasarım Atölyeleri konusunda belediye ve Halk Eğitimle işbirliği yapılarak çalışmalar yapılmaktadır.
Diğer Hususlar: Okulumuzda Ebru,ahşap boyama,ahşap yakma,mum yapımı ve taş magnet yapım etkinlikleri yapılmaktadır.Ayrıca müzik alanında etkinlikler yapılmaktadır.

WEB - https://selahattiniyigunilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Selahattin İyigün İlkokulu Nedim Ökmen Mah. Ali Metin Dirim Tekin Cad. No 27 KİLİS

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Okulumuz Nedim Ökmen Mahallesi Ali Metin Dirim Tekin Caddesi üzerindedir.

Ulaşım Şehiriçi dolmuşlarla sağlanabilir

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İl Merkezinde