KİLİS / MERKEZ - Selahattin İyigün İlkokulu

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında sınıflar arası bilgi yarışması, meslek tanıtım günleri, mutfak atölyeleri, akıl ve zeka oyunları gibi birbirinden eğlenceli ve eğitici aktiviteler gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuz Öğretmenlerinden Sima URAL ve öğrencileri Kilis Cumhuriyet Meydanında Jandarma mobil eğitim tırında animasyon gösterisine katılıp, trafikte neler yapmamız gerektiği konusunda bilgi sahibi oldular. Trafik ışıklarının anlamını bisiklete binerek uygulamalı olarak öğrendiler.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Okulumuzda Çesitli Etkinlikler İle Kutlandı. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız okulumuzda coşkuyla kutlandı. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan panolar ve süslemeler ile okulumuzda bayram coşkusu başladı. Okulumuz öğretmeni M.Burak Aslantaş'ın günün anlam önemini anlatan konuşması ile başlayan programımız, öğrencilerimizin Cumhuriyet Bayramı ve Mustafa Kemal Atatürk temalı şiirleri ile taçlandı. Okul öncesi A şubemiz "Cumhuriyet", okul öncesi D şubemiz "Atam", okul öncesi E şubemiz "Ay Yıldızlı Bayrağım", 3-D sınıfımız "Sonsuza" isimli gösterilerini sundu. Cumhuriuyetimizin 100. yılına özel hazırladığımız "Feda-Türkiye'm" okul gösterimiz bütün öğrencilerimiz tarafından sergilendi. Programımız Okul Müdürümüz Mustafa Vurur'un konuşması ile sonlandı. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı kutlamaları kapsamında Kızılay Kilis işbirliğiyle okulumuzda gerçekleştirdiğimiz kan bağışı kampanyasına katılan tüm bağışçılarımıza teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 eğitim Öğretim dönemini geride bıraktık. İlimizin de içinde bulunduğu 11 şehri etkileyen depremi de yaşadığımız bu eğitim öğretim sürecini içimiz buruk da olsa tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm öğrencilerimize, ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

13.06.2023 tarihinde ilimizde yer alan Söğütlüdere Mesire alanında tüm okul paydaşlarımız ile piknik gerçekleştirdik.

Haz

4 farklı kategoride gerçekleştirdiğimiz akıl ve zeka oyunları turnuvamıza katılan ve turnuvada derece alan tüm öğrencilerimizi TEBRİK EDİYORUZ. Emeği geçen bütün öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Haz

Okulumuzda KIZILAY'ın sponsorluğunda Bahar Şenliği ve Kermes düzenlendi. Çocuklarımızın gönlünce eğlendiği bu güzel günde emeği geçen tüm İdareci - Öğretmen ve Okul Personellerimize ve kıymetli katılımlarından dolayı Velilerimize Teşekkür Ederiz.

May

Milli Mücadelemizin başlangıcı olarak kabul edilen bu özel günde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti'in kuruluşunda emeği geçen herkesi Saygı, Sevgi ve Minnet ile anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun.

Nis

1-A Sınıfımızın Mustafa Kemal'in Kağnısı isimli 23 Nisan gösterileri. Bu anlamlı ve güzel gösteri için 1-A Sınıf Öğretmenimiz Berna BOZÇA ve öğrencilerini kutluyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşku ile kutlandı. Emeği geçen İdarecilerimize, Öğretmenlerimize ve gösterinin en değerli parçası Geleceğimizin Teminatı Çocuklarımıza sonsuz teşekkür ederiz